17 de juny 2012

Felicitats Sant Carles de la Ràpita!


Mesa del congres de constitució de les JERC la Ràpita, amb:
Gerard Gómez, Xavi Reverte, i Lluís Salvadó (d’esquerra a dreta).
Ahir es va sumar oficialment una secció local més de l’Ebre al projecte de les JERC.

Al congres de constitució de les JERC de la Ràpita van assistir unes 40 persones, entre els quals hi havia gent de les JERC de l’Ebre i de la permanent de les JERC.

En l’acte vam poder escoltar els parlaments de Gerard Gomez, portaveu de les JERC, Xavi Reverte, portaveu de les JERC la Ràpita, i de Lluís Salvadó, secretari general adjunt d'Esquerra Republicana de Catalunya i ex-militant de les JERC la Ràpita.


Algunes de les cites que ahir es van poder escoltar van ser:

 

Gerard Gómez: El jovent tenim molt clar que ens cal fer un pas endavant, perquè qui rescatarà el país no serà Bankia ni els diners que injecti el Banc Central Europeu, qui rescatarà el país serà la força del jovent i serà quan diguem prou i ens posem a construir un país nou, que és el canvi més radical que s’hi pot fer.

Xavi Reverte: Ara es el moment que cal sortir, que cal defensar lo nostre riu les nostres tradicions. Tal i com van fer els nostres iaios, els nostres pares, los iaios de muns pares i tota la gent que van lluitar pel nostre i ho van aconseguir, és una llàstima deixar-ho perdre.

Lluis Salvadó: Tenim un gran oportunitat d’articular-mos davant d’un problema greu com és el pla de conca i esdevenir el referent de la gent que té ganes de defensar la cultura, les tradicions i del què és propi d’aquesta terra.