26 de maig 2015

Rècord de vots a Móra d'Ebre i amb regidor de les JERC

Esquerra Republicana treu el seu millor resultat tant en nombre de vots com de regidors i un d'ells militant de les JERC

CiU guanya les eleccions a Móra d’Ebre amb un 51,8% i 1.285 vots, el que significa que obté 7 regidors. ERC passa de tercera a segona força política amb un 21,81% (541 vots) i 3 regidors, seguit pel PSC que obté un 16,29% (404 vots) i 2 regidors. Per últim el PP tanca la llista mantenint-se amb

un regidor amb un 6,85% (170 vots).
En els passats comicis al 2011, CiU estava situada com a primera força amb el 51,61% dels vots, seguit per PSC amb un 26,58%, ERC amb el 9,93% i, finalment, PP amb un 6,79%.
La participació s’ha tancat amb un total de 63,65% (2.528 vots), una xifra lleugerament inferior a la del 2011 on la participació es va situar en un 65,33%.
Per tant, CiU es posiciona com a primera força política, seguida per ERC i PSC, aconseguint majoria absoluta. D’altra banda ERC guanya força l’Ajuntament aconseguint 3 regidors.
Tot això posiciona ERC Móra d’Ebre com l’únic partit que ha augmentat els passats resultats del 2011, aconseguint més del doble de vots i triplicant el nombre de regidors.
També fa falta destacar la llista d’ERC degut a l’entrada d’Àlex de la Guia, membre de les JERC Móra d’Ebre, a l’ajuntament, sent el primer membre de les JERC en entrar com a regidor en la població i, a la vegada, el primer regidor de les JERC a les Terres de l’Ebre. Això mostra una clara aposta pel jovent i futur del nostre poble per part d’ERC Móra d’Ebre.

Per tant, des de les JERC Móra d’Ebre en treiem una valoració molt positiva d’aquestes eleccions municipals i volem aprofitar per agraïr a totes les persones que han decidit confiar en ERC. Assumint aquesta responsabilitat, es promet treballar el millor possible pel nostre poble sempre a disposició dels seus ciutadans.

Finalment, el consistori de Móra d’Ebre quedarà format per les següents persones:
CONVERGÈNCIA i UNIÓ (CiU)
1. Joan Piñol
2. Sixte Melchor
3. Julio Roca
4. Montse Torres
5. Montse Pinesa
6. Raúl Oliván
7. María Rodríguez
ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (ERC)
1. Cinta Agné
2. Mònica Amorós
3. Àlex de la Guia
PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA(PSC)
1. Dolors Gurrera
2. Montserrat La Torre
PARTIT POPULAR (PP)
1. Francisco Launes