29 de juny 2013

Concentració en contra de la supressió d'un dels tres nivells de francès a l'EOI de la Ribera

El passat dijous, 27 de juny a les 18:00h, es va realitzar una concentració d’alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes de la Ribera d’Ebre davant de les portes de l’IES Julio Antonio de Móra d’Ebre, seu de l’escola. 

Aquesta concentració va ser programada per tal de protestar contra l’eliminació d’un nivell de francès dels tres que s’impartien fins al moment.

A més a més, cal destacar que el nivell que s’elimina es tracta del primer, creant com a resultat que qualsevol alumne que no hagi aprovat el primer nivell o vulgui començar s’hagi de desplaçar a Reus o Tortosa.

La concentració va estar formada per una vintena de persones, la major part estudiants de l’escola, i on les JERC Móra d’Ebre vam fer acte de presència denunciant aquesta situació.


Cal destacar també, que durant aquest últim curs hi havia hagut un increment en el nombre de matricules per cursar francès, i que ja fins al moment es trobaven en una situació de desigualtat davant d’altres escoles oficials del territori, on es cursen els cinc nivells de francès.