17 de maig 2012

Ànims Rasquera!!



Vista de l'incendi des de Móra d'Ebre
Ràbia, impotència, tristesa... són alguns dels sentiments que sentim els habitants de la Ribera d'Ebre desprès de que el passat dimarts es declarés l’incendi a Rasquera. Des de llavors, ja en són tres mil les hectàrees que desgraciadament hem perdut, i encara a hores d'ara el foc continua sense estar controlat, cremant la nostra comarca i la veïna.


Explicada la situació, també ens agradaria mostrar el nostre descontent amb la conselleria d’interior de la Generalitat de Catalunya... el motiu? El gast realitzat per part d'aquesta en equipaments policials, traient pressupost als agents rurals i bombers, cosa que no es pot tolerar.Un exemple d'això, es lo famós helicòpter que ahir va estar tot el dia sobrevolant Barcelona, centrant-se principalment per la Diagonal, vigilant els moviments que s'estaven realitzant davant de la seu de “la Caixa” a l'altura de Maria Cristina. Al mateix temps, a Rasquera s'estava vivint un drama que encara continua ara, per tant, nosaltres ens preguntem: Perquè les despeses d'aquest helicòpter no es van destinar al control del incendi?
Finalment, mencionar que les noticies que en tenim de l'evolució de l'incendi semblen indicar que quedarà controlat aquesta mateixa tarda, i així ho esperem.
Dit això, donem tot el nostre suport incondicional a Rasquera, sense oblidar el Perelló, Tivenys i Benifallet, zones també afectades. Ja que no és una catàstrofe per aquestes zones mencionades, sinó per totes les riberenques i riberencs igual que per a tots els habitants de les Terres de l’Ebre.